GO HATVAN! - 60sportja

 

HÍREK, CIKKEK

EGYESÜLETEK

KÜLÖNJÁRAT

 INTERJÚK

ÍRJ NEKÜNK!

REKLÁM AJÁNLAT

LINKEK

 

Toborzó!!!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

SZERKESZD TE IS HATVAN SPORTJÁT!

 

 
Programajánló

ESEMÉNYNAPTÁR

 
Hírek, cikkek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Kézilabda

Go60  2013.02.07. 13:56

ELŐTÉRBEN A FIATALOK A KÉZISEKNÉL!!

 

Örömteli hír, hogy kézilabda egyesületünk számára lehetőség adódik a fiatalok versenyeztetésére. Utánpótlás csapataink jelenleg a Nógrád megyei bajnokságban törekszenek helyt állni.

Csapataink, mert bizony alakul a nők helyzete is, egyre többen és többen csatlakoznak az egyesülethez, úgy tűnik, megoldódni látszik a női utánpótlás helyzete.

Bővebb információk és eredmények tekintetében az alábbi képre kattints:

 

Az MLVSZE közleményei a magyar-román mérkőzéssel kapcsolatban

Go60  2013.01.21. 11:54

"Nem politikai rendezvény! SZURKOLÓI AKTIVITÁS!"

 

Sok futballbarátot megrázott a FIFA január 8-ai döntése, miszerint a 2012. augusztus 15-ei Magyarország - Izrael mérkőzésen történt negatív szurkolói megnyilvánulások miatt a 2013. március 22-én esedékes Magyarország-románia vb-selejtező mérkőzést zárt kapura ítélte. A hatvani székhellyel rendelkező Magyar labdarúgó Válogatott Szurkolói Egyesület közleményei - 2013. január 10-ei és a mai, azaz 2013. január 21-ei - a magyar-román mérkőzéssel kapcsolatban:

 

 

2013. január 10-ei közlemény

Kedves Szurkolótársaink!

2013. január 8-a gyásznapként íródhat be nem csak a magyar labdarúgás, de a magyar történelem könyvébe is.

Minket számtalanszor cserben hagyó - hol volt a FIFA, mikor magyarokat vertek 1992-ben vagy 2008-ban? - , állandóan kritizáló - a Nagy-Magyarországos drapik rasszista jelzése, kétrudasaink fasiszta jelképpé nyilvánítása - , jogainkat és nemzetünk kultuszát semmibe vevő szervezet, mely mások felé oly elnéző - mi a helyzet az albán-magyarral? Mi a helyzet a moldáv - magyarral? mi a helyzet a Steaua - Újpesttel? - hozott egy döntést, mely nem csak a magyar labdarúgó szurkolók, hanem a magyar labdarúgás egésze, jövője ellen irányul.

A FIFA döntése, mellyel zárt kapus mérkőzésre ítélte a március 22-ei Magyarország - Románia vb-selejtezőt, egy nem csak gyökereiben, de a válogatott sikeres selejtező szereplésében fontos mérkőzést szabotál, ami nem csak hogy túlzott, de saját elvének, a Fair Play szellemének teljesen ellentmond. Egyszersmind az általa oly hangoztatott esélyegyenlőség és egyenlő elbírálás legkisebb csírája sem fedezhető fel határozatában.

A Carpathian Brigade szurkolói csoport teljes mértékben túlzottnak, igazságtalannak tartja a határozatot, egyben elítéli, és lehetőségeihez mérten törekszik annak enyhítésére.

Mint a magyar labdarúgó válogatott hivatalos szurkolói szervezete, célunk a válogatott bíztatása, segítése a mérkőzésen, minden tekintetben és helyzetben, jóban rosszban egyaránt. Ez a döntés nem csak minket, hanem a csapatot is bünteti! Mások hibás döntései miatt nem bűnhődhet a csapat! A mérkőzés alatt nem kívánjuk a szurkolók hangjaitól megfosztani szeretett válogatottunkat, így ha másképp nem lesz lehetőség, a stadion előtt kívánjuk bíztatni őket... mindenáron.

Aki teheti, legyen ott velünk március 22-én, a stadion előtt - vagy remélhetőleg addigra már azon belül - és szurkoljunk együtt csapatunknak a győzelemért!

Köszönettel: Carpathian Brigade / Magyar Labdarúgó Válogatott Szurkolói Egyesület

HANGUNKAT AKÁR VALÓS, AKÁR KÉPZELETBELI FAL NEM HALLGATTATHATJA EL!

 

 

Apci Női Teremfoci Bajnokság "B" osztály

Go60  2013.01.20. 13:06

FOLYTATÓDTAK A "B" OSZTÁLY KÜZDELMEI

 

A tegnapi napon ismét a második csoport csapatai vették fel a küzdelmet egymás ellen az Apci Teremfoci Bajnokságban. Hatvanból az FC Hatvan két csapata volt érdekelt.

 

Csapatainknak ezúttal nem ment olyan jól, mint egy héttel ezelőtt, nagy arányú vereségekkel kellett szembenézniük. Az egyetlen "pozitívum" az egymás elleni mérkőzés, melyen az FC Hatvan II. csapata diadalmaskodott.

Rajtuk kívül az Amazon SE és a Buják volt érdekelt. Mindkét csapat elsősorban a hatvaniakkal mérkőztek meg. Voltaképp verseny alakult ki a gólarányt illetően, érdekesség viszont, hogy egymás ellen már nem bírtak a csapatok.

Jövőhéten ismét az "A" osztály szereplőire, egyben a Lokomotív SE Hatvanra várnak megmérettetések.

Eredmények és tabella a tovább gombra kattintva.

Hatvani kézilabda

Go60  2013.01.15. 19:51

MEGVAN A FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM KÉZILABDA EGYESÜLETÜNKNÉL

 

Ahogy az várható volt, a hatvani kézilabda is szoros programot fog magának kialakítani az elkövetkezendő pár hétre. A férfiak jó eséllyel pályáznak a bajnoki címre, míg a nyáron újjáalakult női gárda első sikerére koncentrál.

 

A képre kattintva olvasható a részletes programsorozat.

 

ELŐRE HATVANI KÉZILABDA!!!! HAJRÁ HATVAN!!!

Apci Női Teremfoci Bajnokság "B" osztály

Go60  2013.01.14. 21:42

MEGKEZDŐDTEK A "B" OSZTÁLY KÜZDELMEI IS

 

Múlt hét szombaton megkezdődtek az Apci Női Teremfoci Bajnokság "B" osztályának küzdelmei is, melyben az FC Hatvan volt érdekelt - rögtön két csapattal! Ugyanis jobbnak látták ketté osztani a csapatot, hogy minden lány megfelelő mennyiségű játéklehetőséget kapjon - üdvözítő megoldás.

 

Az első összecsapást pedig pont a két hatvani csapat játszotta, s kiélezett küzdelemben 2 - 2-re végeztek egymással szemben. A folytatásban az FC Hatvan I. ugyan még vereséget szenvedett az Amazon SE-től, az MFB elleni mérkőzést viszont már sikerült lehozni egy szép 4-1-es győzelemmel. Az FC Hatvan II. számára már nem volt ennyire sikeres a folytatás, a következő mérkőzésen az MFB ellen - melyet pár meccsel arrébb az első csapat legyőzött -, majd harmadik találkozóján, a Buják ellen vérzett el.

Várható volt, hogy a Buják és az Amazon SE között lesz a legnagyobb harc, s ezen jóslatunk be is igazolódott. Azonban az apciak nem tudtak élni a hazai pálya előnyével, a bujákiak 4 - 2-re diadalmaskodtak felettük.

Ezzel a Buják veretlenül vezeti a tabellát.

SZÉP VOLT LÁNYOK!!!! HAJRÁ HATVAN!!!

Tavaszi program a Lokinál - a másik nem részére

Go60  2013.01.14. 20:27

 

A LOKOMOTÍV SE TAVASZI PROGRAMJA - TORNÁK GARMADÁJA LÁNYOK, HÖLGYEK SZÁMÁRA

A Lokomotív SE Hatvan férfi felnőtt kerete nem állt le a télen, a Kodály Zoltán Általános Iskola tornacsarnokában rendszeresen mozogtak a srácok. A hölgyek számára pedig egyéb egyesületek biztosították/biztosítják a rendszeres testmozgást - nemrég a Jászfényszaru tartott meg egy tornát, illetve január 5-étől az Apci Tornacsarnokban szerepelnek leányaink.

 

Hogy a férfiaknál milyen egyéb programok várhatóak a felkészülés során - vélhetően erről január végén lesznek konkrét intézkedések. A nőknél azonban már most tudni, hogy milyen események zajlanak majd a tavasz folyamán.

Felsős osztályú Iskolai Leány Kispályás Torna néven sor kerül a következő korosztály felmérésére, az 5-6. és 7-8. osztályos leányok számára szervez tornát a Lokomotív SE Hatvan. A rendezvény időpontja várhatóan április 21-dike lesz.

Egy héttel később a tervek szerint a középiskolás lányokat is megmozgatják a labdarúgás terén, ismételten külön korcsoportban, 9-10. és 11-12. osztályos tanulók számára.

A hölgyek egyenlőre teremben csatáznak... tavasszal a füves pályán kell majd helyt állniuk

Még márciusban tervezik, hogy egy ötnapos, háromhetente megrendezendő tavaszi bajnokságot írnak ki a női egyesületek számára, keresztpályán. Célja a megyei tervek szerint jövő idényben elinduló 3/4 pályás bajnokságra való aklimatizálódás, hogy az eddig kispályán szereplő csapatok kicsit jobban belerázódjanak a nagyobb méretű játékterület sajátosságaiba.

Június 15-én és 16-án pedig két napos, "A jövő a Nőké!" néven a női labdarúgást népszerűsítő program-sorozat várható, melyre szerettel várják a családokat, legfőképp a nőket és kislányokat.

Az eseményen inkább a családias vetélkedők kapnak szerepet anya-lánya csapatokkal, de ekkor rendezik meg a tervezett keresztpályás bajnokság utolsó játéknapját és egyéb szórakoztató programokkal kívánják felhívni a figyelmet a női labdarúgás szükségszerűségére és fontosságára.

- Ha választani kéne egyéni vagy csapatsportágak között, utóbbira hajlok, mert az egészséges életmód és rendszeres testmozgás mellett ezen sportágak erősítik a csapatszellemet, a társadalmunkra oly jellemző közösségi munkát, az együttműködést. - fejtette ki Somogyi József, az egyesület női szakágának vezetője. - És hogy ezen belül is melyik sportág? Egyértelmű. A labdarúgás a legegyszerűbb csapatsportág, amit valaha is kitaláltak. A legegyszerűbb, ennél fogva a legszórakoztatóbb. Itt lenne már az ideje, hogy ami a férfiaknak az egyszerűségben és szórakoztatásban megadatik, az elérhető legyen a városban a lányok, nők számára is!.

A programok ismertetése, röviden:

Március 24. - Június 16.: Regionális Női Keresztpályás Labdarúgó Bajnokság

Április 21.: Felsős osztályú Iskolai Leány Kispályás Torna

Április 28.: Középiskolai Leány Kispályás Torna

Június 15.-16.: "A jövő a Nőké!" - Női Labdarúgó Sportnap

Hatvani kézilabda

Go60  2013.01.07. 15:26

A HKSZSE IS MEGKEZDI FELKÉSZÜLÉSÉT

 

Lassan ismét éledeznek egyesületeink. Szerdától a kézilabdások is megkezdik felkészülésüket a tavaszi folytatásra.

A férfi felnőtt együttesünk igencsak előkelő pozícióból várhatja a folytatást, mivcel 10 ponttal az első helyen telelt.

Az utánpótlás ugyan rendületlenül tartja magát a mérkőzéseken, sajnos pontot még nem sikerült csenniük.

Lányaink szintén pont nélkül teleltek, de egy teljesen új csapat esetében idő kell a felzárkózáshoz - reméljük, tavasszal már sikerül.

SOK SIKERT KÉZISEK!!! HAJRÁ HATVAN!!! 

A program a képre kattintva érhető el.

 

Apci Női Teremlabdarúgó Bajnokság "A" osztály

Go60  2013.01.06. 11:35

JÓL TELJESÍTETTEK LÁNYAINK AZ APCI TEREMBAJNOKSÁG ELSŐ JÁTÉKNAPJÁN

 

A tegnapi napon megkezdődtek az Apci Női Teremlabdarúgó Bajnokság "A" osztályának mérkőzései, melyben a Lokomotív SE Hatvan lányai is érdekeltek.

 

A mieink győzelemmel kezdték a játéknapot - ezzel az év első győzelme is megvan -, a Bujákot fektették két vállra. Az év első góljához Galasi Gabriella nevét írhatjuk. A Héhalom ellen ugyan nem sikerült pontot csenni, a harmadik mérkőzésen, a Kolibrik ellen pedig szoros küzdelemben sikerült a pontszerzés.

A többiek küzdelmei: mint az várható volt, az Apci Amazon SE lányai ismét behúzták mindkét mérkőzésüket, az viszont kevésbé, s így a második helyen várják majd a folytatást - úgy, hogy a többi pályára lépő csapat három mérkőzésen már túl van. A Buják még nem szerzett pontot, a játéknap másik favoritja, a Héhalom pedig lehozta a kötelezőt.

GRATULÁLUNK LÁNYAINKNAK A JÓ KEZDÉSHEZ!

Eredmények, tabella a tovább gombra kattintva. A "B" osztály öt csapata - és ezzel az FC Hatvan - jövőhéten kezdik meg sorozatukat.

FC Hatvan

Go60  2013.01.05. 18:40

START AZ ELSŐ HELYÉRT!!!

 

Jövő héttől, pontosabban január 7-től megkezdi felkészülését az NB III. Mátra csoportjában éllovas egyesületünk, az FC Hatvan.

 

Hogy komolyan veszik a tavaszi szereplést, és az első hely megtartását, arról nem a korainak tűnő kezdés, hanem a felkészülési mérkőzések tömkelege mutajta, jó ellenfelekkel.

A képre kattintva látható a teljes programtervezet. Sőt, január 19-én és február 6-án szintén megmérettetés vár fiainkra, az ellenfelek később lesznek kijelölve.

Rossz hír viszont, hogy minden mérkőzést távol otthonuktól, idegenben játsszák, így   a szurkolók legközelebb március 23-án, a Rákosmente ellen láthatják kedvenceiket a Népkert Sporttelepen.

Természetesen aki teheti, utazzon el a felkészülési mérkőzésekre, mert jó programoknak ígérkezik.

Az egri tornára várhatóan különjárat is lesz szervezve, erről infó kicsit később.

Minden mérkőzésről igyekszünk beszámolni.

JÓ FELKÉSZÜLÉST!!! HAJRÁ HATVAN!!! 

33. Karácsonyi Kupa

Go60  2012.12.30. 19:15

A DAGOBERT NYERTE AZ EDDIGI LEGSZÉGYENTELJESEBB ÉV VÉGI FUTBALLFESZTIVÁLT.

 

Hát idáig jutott a Hatvani Karácsonyi Kupa. Sokáig kérdéses volt az is, hogy egyáltalán lesz - és így utólag belegondolva, inkább ne lett volna.

De megtartották, mégha semmibe vették saját versenykiírásukat a szervezők - értsd: azok, kik a szervezésért konkrétan felelnek, tehát nem az FC Hatvan vezetősége, még mielőtt valaki őket kezdené ki -, semmibe veszik a csapatok jogait.

Lássuk, mi is történt az idei, 33. Karácsony Kupán - egy másik szemszögből.

Mielőtt azonban belevágnánk, illik köszönetet nyilvánítani azoknak, kik nélkül a torna valóban nem valósult volna meg:

  • Ofella Zoltánnak,  az FC Hatvan elnökének: lehet őt szapulni egyes döntések miatt, de ne feledjük, hogy ma már semmi sincs ingyen, ezen kívül az FC Hatvan által szervezett eseményeket egyértelműen részben az egyesület támogatására is kell, hogy fordítsuk, s egészen biztosak lehetünk benne, hogy kapcsolatai révén törekedett arra, hogy a lehető legtöbb szponzor fektessen bele a hatvani labdarúgásba, s ezáltal az idei tornába - s ezáltal a nevezési díj csökkentésére;
  • és Hibó Imrének, az FC Hatvan játékosának. ki egyben adminisztrációs és szervezési feladatokat is ellát az egyesületnél, illetve téli pihenőidejét sem sajnálta arra, hogy segítséget nyújtson a torna megszervezésében.

 

 

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

 

 

ˆˆ ˆ Minden jog fenntartva, 2012.

 


Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG