GO HATVAN! - 60sportja

 

HÍREK, CIKKEK

EGYESÜLETEK

KÜLÖNJÁRAT

 INTERJÚK

ÍRJ NEKÜNK!

REKLÁM AJÁNLAT

LINKEK

 

Toborzó!!!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

SZERKESZD TE IS HATVAN SPORTJÁT!

 

 
Programajánló

ESEMÉNYNAPTÁR

 
Interjúk

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Volt egyszer egy Manolo - I. rész

GO 60  2012.11.04. 22:08

INTERJÚ BURDA JÁNOSSAL, AZ FC HATVAN EGYKORI VEZÉRSZURKOLÓJÁVAL

 

Ha valaki példaképet szeretne választani, mint szurkoló, akkor javaslom mindenkinek az FC Hatvan egykori "Manolo"-ját. Én legalábbis ezt tettem. Ha valakire szeretnék hasonlítani, mint szurkoló, akkor ő lenne az

Manolot, alias Burda Jánost van szerencsém egészen kicsi korom óta ismerni. Aki, ha futballról van szó, órákat tudna mesélni, milyenek is voltak azok a csodálatos '90-es évek, amikor a hatvani labdarúgás aranykönyveinek lapjait írtuk. Ő az a mentalitású ember, aki úgy vélekedik: aki lelátón van, annak kutya kötelessége buzdítani a csapatot - és csakis buzdítani!!! -, ha valaki nem szurkol - nos, akkor inkább nem is érdemes kimennie.

Manolo ma már nem jár meccsekre. Családja, munkája nem teszi lehetővé. Na meg azért vátozunk az évek alatt!

Pedig most! Most, de jó lenne egy újabb Manolo! Aki vinné hátán a lelátót, vezérletével zengene a sporttelep!!! De szép idők is voltak azok!

Ezt a korszakot kívánom most feleleveníteni, a legmegfelelőbb személlyel... Manoloval. Hátha valaki kedvet kap hozzá, és most, amikor ismét jönnek eredmények... Talán lesz egy újabb Manolo!

Volt szerencsém olyan hosszú interjút készíteni vele, hogy két részre kellett osztanom. Az első részben a '90-es évek, a másikban a jelen eseményeit vesszük górcső alá: hogy volt, mint volt, hogyan látja az FC Hatvan egyik legnagyobb szurkolója? 

Simon Mátyás (FC Hatvan)

GO 60  2012.10.28. 08:11

 

"Nagyon sokat köszönhetek a családomnak..."

Amikor a Hatvani Hírekben megjelent róla egy cikk – még olaszországi kiruccanásakor –, melyben nem győzték hangsúlyozni hatvani mivoltát, volt egy olyan megjegyzésem: „Semmit sem ér a származási hely, ha nem azt erősíti. Minden ide vonatkozó kijelentés csak saját magunk fényezése”.

 

2011. augusztus 31-én aztán hazatért... és jelenleg az FC Hatvan kiemelkedő tehetsége. Franyóval és Surányival egyaránt 5 gólos, de amitől különbözik a két játékostól, és amiért van miért büszkék lennünk rá: HATVANI NEVELÉSŰ!

Simon Mátyás, az NB III-as  FC Hatvan 21 éves támadója válaszolt készséggel pár kérdésre.

 

Hamarosan...

GO 60  2012.09.24. 13:09

VEZETŐK, JÁTÉKOSOK, SZURKOLÓK VÉLEMÉNYEI... hamarosan!

Nincs sikeres oldal, ha nincs hiteles forrása a hírekről. Erről interjúfalunk gondoskodik a jövőben!

 

Célunk, hogy megszólaltassuk városunk sportjának fő letéteményeseit, szereplőit... sőt, szurkolókat is megkérdezünk: mi a véleményük az aktuális helyzetről?

  

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

 

 

ˆˆ ˆ Minden jog fenntartva, 2012.

 


Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG