GO HATVAN! - 60sportja

 

HÍREK, CIKKEK

EGYESÜLETEK

KÜLÖNJÁRAT

 INTERJÚK

ÍRJ NEKÜNK!

REKLÁM AJÁNLAT

LINKEK

 

Toborzó!!!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

SZERKESZD TE IS HATVAN SPORTJÁT!

 

 
Programajánló

ESEMÉNYNAPTÁR

 
Interjúk

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Volt egyszer egy Manolo - I. rész

GO 60  2012.11.04. 22:08

INTERJÚ BURDA JÁNOSSAL, AZ FC HATVAN EGYKORI VEZÉRSZURKOLÓJÁVAL

 

Ha valaki példaképet szeretne választani, mint szurkoló, akkor javaslom mindenkinek az FC Hatvan egykori "Manolo"-ját. Én legalábbis ezt tettem. Ha valakire szeretnék hasonlítani, mint szurkoló, akkor ő lenne az

Manolot, alias Burda Jánost van szerencsém egészen kicsi korom óta ismerni. Aki, ha futballról van szó, órákat tudna mesélni, milyenek is voltak azok a csodálatos '90-es évek, amikor a hatvani labdarúgás aranykönyveinek lapjait írtuk. Ő az a mentalitású ember, aki úgy vélekedik: aki lelátón van, annak kutya kötelessége buzdítani a csapatot - és csakis buzdítani!!! -, ha valaki nem szurkol - nos, akkor inkább nem is érdemes kimennie.

Manolo ma már nem jár meccsekre. Családja, munkája nem teszi lehetővé. Na meg azért vátozunk az évek alatt!

Pedig most! Most, de jó lenne egy újabb Manolo! Aki vinné hátán a lelátót, vezérletével zengene a sporttelep!!! De szép idők is voltak azok!

Ezt a korszakot kívánom most feleleveníteni, a legmegfelelőbb személlyel... Manoloval. Hátha valaki kedvet kap hozzá, és most, amikor ismét jönnek eredmények... Talán lesz egy újabb Manolo!

Volt szerencsém olyan hosszú interjút készíteni vele, hogy két részre kellett osztanom. Az első részben a '90-es évek, a másikban a jelen eseményeit vesszük górcső alá: hogy volt, mint volt, hogyan látja az FC Hatvan egyik legnagyobb szurkolója? 

Simon Mátyás (FC Hatvan)

GO 60  2012.10.28. 08:11

 

"Nagyon sokat köszönhetek a családomnak..."

Amikor a Hatvani Hírekben megjelent róla egy cikk – még olaszországi kiruccanásakor –, melyben nem győzték hangsúlyozni hatvani mivoltát, volt egy olyan megjegyzésem: „Semmit sem ér a származási hely, ha nem azt erősíti. Minden ide vonatkozó kijelentés csak saját magunk fényezése”.

 

2011. augusztus 31-én aztán hazatért... és jelenleg az FC Hatvan kiemelkedő tehetsége. Franyóval és Surányival egyaránt 5 gólos, de amitől különbözik a két játékostól, és amiért van miért büszkék lennünk rá: HATVANI NEVELÉSŰ!

Simon Mátyás, az NB III-as  FC Hatvan 21 éves támadója válaszolt készséggel pár kérdésre.

 

Hamarosan...

GO 60  2012.09.24. 13:09

VEZETŐK, JÁTÉKOSOK, SZURKOLÓK VÉLEMÉNYEI... hamarosan!

Nincs sikeres oldal, ha nincs hiteles forrása a hírekről. Erről interjúfalunk gondoskodik a jövőben!

 

Célunk, hogy megszólaltassuk városunk sportjának fő letéteményeseit, szereplőit... sőt, szurkolókat is megkérdezünk: mi a véleményük az aktuális helyzetről?

  

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

 

 

ˆˆ ˆ Minden jog fenntartva, 2012.

 


Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me