GO HATVAN! - 60sportja

 

HÍREK, CIKKEK

EGYESÜLETEK

KÜLÖNJÁRAT

 INTERJÚK

ÍRJ NEKÜNK!

REKLÁM AJÁNLAT

LINKEK

 

Toborzó!!!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

SZERKESZD TE IS HATVAN SPORTJÁT!

 

 
Programajánló

ESEMÉNYNAPTÁR

 
Hírek, cikkek
Hírek, cikkek : Labdarúgás

Labdarúgás

Go60  2013.03.11. 10:37

SIKERES APCI LÁTOGATÁS

A Lokomotív SE Hatvan immáron 2. mérkőzését tudta le hétvégén Apcon, a megyei II. osztály alapszakaszának tavasz fordulójában.

Az Ecséd elleni 3-3 után most győzelemnek örülhettek a Loki szurkolói, Szabó János és Fehér István góljaival 2-1-el hozták el a 3 pontot Apcról.

 

Beszámolók a két mérkőzésről tovább gombra kattintva:

 

 

SZÉP VOLT FIÚK!!! HAJRÁ HATVAN!!!


 

Ecséd - Lokomotív SE 3-3 (0-1)

Pocsaji P - Oldal G, Galasi Z, Abelovszki A (Labát Z), Czakó T (Bitter A) - Szabó J (Sápi J), Abelovszki R (Varjú S), Gyurovics P (Sápi A), Pető T - Fehér I, Oláh Z

Gólszerzők: Fehér I 2, Oláh Z

Kiállítva: Balogh S (Ecséd) --> tizenhatoson kívüli kezezésért

Ifi: 0-4

Gólszerző: Barna M 4

A hazaiaknak is volt helyzetük bőven, de Czák A többször remekül lépett ki a kapujából, és szerelt a mezőnyben. Amikor ő sem tudott hárítani, akkor Boros M mentett a gólvonalról. A Csányból érkezett Kovács N egy alkalommal a felsőlécet zörgette meg. Barna M remekül használta ki az adódó lehetőségeit, a portás feletti átemelős találata pedig szépségdíjas volt. A csereként beálló Pók is jegyzett egy kapura tartó lövést.

 

Apci TE - Hatvani Lokomotív SE 1-2

G: Varga István ill. Szabó János, Fehér István

Hatvan: Pocsai Pál - Oldal Gábor, Salasi Zoltán, Bognár Bálint, Abelivszki Róbert - Gyurovics Róbert (Bitter Attila), Oláh Zoltán, Abelovszki Attila ( Bosánszki Ferenc), Pető Tamás (Sápi Attila)- Fehér István, Szabó János (Sápi József).

Jobban kezdte a mérkőzést a hazai Apc. több helyzetet is kialakítottak azonban gólt nem tudtak szerezni. Ez megbosszulta önmagát. A kimaradt helyzetek a vendégeknek ébresztőt fújtak, és elkezdtek futballozni, ami meghozta gyümölcsét és nyertek idegenben. Teljesen megérdemelten.

 

Országh János(Apc): Ősszel nekünk volt több szerencsénk, most a vendégeknek.

Hartman Zsolt( Hatvani Lokomotív): Gratulálok az ellenfélnek, kellemes délutánt okoztak nekünk.

 

Még nincs hozzászólás.
 

 

 

ˆˆ ˆ Minden jog fenntartva, 2012.

 


Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG