GO HATVAN! - 60sportja

 

HÍREK, CIKKEK

EGYESÜLETEK

KÜLÖNJÁRAT

 INTERJÚK

ÍRJ NEKÜNK!

REKLÁM AJÁNLAT

LINKEK

 

Toborzó!!!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

SZERKESZD TE IS HATVAN SPORTJÁT!

 

 
Programajánló

ESEMÉNYNAPTÁR

 
Hírek, cikkek
Hírek, cikkek : Női labdarúgás

Női labdarúgás

Go60  2013.02.10. 06:47

NEM KISPÁLYÁZIK A LOKOMOTÍV!

 

Erősen belehajt a Lokomotív SE Hatvan a térség női labdarúgásának fellendítése érdekében. A jelenleg kispályás csapattal rendelkező egyesület a 2013-2014-es idényre már nagypályán képezné a fiatal generációs lányokat. Továbbá az utánpótlás biztosítására egyéb irányú terveket szövögetnek.

 

- Az országos fejlesztésről szóló anyag február 28-án kerül véglegesítésre, illetve elfogadtatásra. De már most sejteni lehet, hogy a jövőben az utánpótlás kiépítésére helyeződik a hangsúly a nagypályás futball terén - mondta Somogyi József, az egyesület női szakágának vezetője. - Nekünk most az a feladatunk, hogy megteremtsük a feltételeit a komplex női bázisnak, és folyamatos képzéseket biztosítsunk a lányok számára. Ehhez viszont nem elég a csapat kialakítása, edzők felkérése, a háttér-támogatás - mint a tanulmányi eredmények ösztönzése, a kapcsolatok kiépítése oktatási intézményekkel, felsőbb osztályú egyesületekkel - biztosítása ugyanolyan fontos. Tavasszal ezen dolgok megvalósítása, illetve a csapatok feltöltése zajlik. Ezen kívül folyamatban van a térség többi egyesületével való kapcsolatfelvétel és egyeztetés az utánpótlás fejlesztését illetően, erről március elején egy fórumon kívánjuk megbeszélni a részleteket.

Természetesen az érdeklődő lányok már most jelentkezhetnek az egyesület csapataiba, az erről szóló információt a tovább gombra kattitnva lehet elérni.


Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

 

 

ˆˆ ˆ Minden jog fenntartva, 2012.

 


Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG